UPPSALAS MEST CENTRALA COWORKING

Office - Dedicated desk - Hot Desk - DayPass - Conference

DayPass

99kr / dag*

Exkl.moms

Tillfällig arbetsplats i öppet landskap
Tillgängligt Mån-Fre 9-17
*max 5 tillfällen per månad
 

Hot Desk

2000 kr / månad

Exkl.moms

Arbetsplats i öppet landskap
Tillgängligt 24/7/365
Företagsadress 


– 1 månad uppsägningstid
– Konferenserum
– Utskrifter

Skrivbord

3500 kr / månad

Exkl.moms

Dedikerad arbetsplats i öppet landskap
Tillgängligt 24/7/365
Företagsadress

– 1 månad uppsägningstid
– Konferenserum
– Utskrifter

Kontor

Från 7000 kr / mån

Exkl.moms

Eget kontor med skrivbord
Tillgängligt 24/7/365
Företagsadress


– 3 månader uppsägningstid
– Konferenserum
– Utskrifter

CoworkCity erbjuder en bekymmersfri arbetsplats med snabbt wifi från Bahnhof, gott ekologiskt kaffe/te och där du inte behöver bry dig om städning, disk eller att tömma sopor. Vårt centrala läge vid gågatan mitt i city gör att utbudet av restauranger och butiker i närheten är stort. Välkommen till våra ljusa lokaler på sjätte våningen ovanpå St:Per-gallerian och få en känsla för hur du skulle trivas att arbeta härifrån! 

 

 

FÖR ALLA VÅRA HYRESGÄSTER

1000 Mbit internet

Tillgång 24/7/365

Konferensrum

Ekologiskt Kaffé

Förmåner

Events

Ni vet väl att ni även kan hyra konferensrum hos oss för upp till 14 personer!

Hos oss kan ni hyra konferensrum för upp till 14 personer. Här ingår det alltid bubbelvatten, ekologiskt kaffe och té.
Vi kan även tillhandahålla frukost, lunch och fikabröd om så önskas.
Vill du veta mer, eller få en offert kontakta oss här nedan

Förfrågan

LOKALEN

  

  

EN DEL AV VÅRA HYRESGÄSTER

OM OSS

Sedan den 1:a september 2019 har Kaj Eklöf och Household i Uppsala AB förvärvat inkråmet och hyresavtalet för kontorshotellet på våning 6 i St:Per Gallerian från Trakoja AB. Kaj har en lång erfarenhet som företagare, närmast som ägare av inredningsbutiken Household fram till 2018, men även tidigare styrelseordförande i Uppsala Handelsförening.  

          – Med namnbytet från Träkoja till CoworkCity signaleras det att vi erbjuder flexibla kontor och kontorsplatser för alla målgrupper, branscher och behov. Här är ensamföretagare, småföretagare, startups lika välkomna som anställda på större företag eller organisationer. Exempelvis vill vi erbjuda företag med anställda som bor i Uppsala och pendlar till Stockholm en deltidsarbetsplats här och en roligare arbetsvardag för företagare som annars arbetar hemifrån. På CoworkCity vill vi kunna erbjuda en familjär och trevlig atmosfär, där jag eller Christoffer alltid finns till hands för alla hyresgäster om ni har frågor eller behöver hjälp med skrivaren eller annat, berättar Kaj Eklöf. 


En viktig del av konceptet CoworkCity handlar om erbjuda en flexibel kontors- och arbetsplatslösning för företag i olika skeden. Då företag kan behöva växa eller minska i antalet anställda ibland med kort varsel så erbjuder CoworkCity alltid hyra av hot desk, dedikerat skrivbord eller kontor med kort bindningstid.
– Vi vill göra det så enkelt som möjligt för alla att få en bekymmersfri arbetsplats med trevliga kollegor. Testa på att sitta här genom att köpa daypass först, sedan kan ni se om ni vill välja hot desk, fasta platser eller plats i eget kontor. Dessutom har vi konferensrum för 14 personer som vi hyr ut per timme, berättar Christoffer Eklöf.

En annan del av enkelheten med CoworkCity är att allt vid sidan av arbetet också ska vara enkelt.
– Då vi ligger så centralt till är det enkelt att hitta restauranger om ni vill äta ute eller köpa mat från ICA i bottenvåningen på samma hus. Dessutom finns ju alla möjliga butiker för dig som behöver en ny datorsladd eller andra prylar du kan behöva i arbetet. Under årets varma månader så kan vi också erbjuda lite vardagslyx med en fin uteplats här på femte våningen, säger Kaj Eklöf på CoworkCity.

 

KONTAKTA OSS